Rikke Løh

Hold yoga -  Personlig yoga - Engle meditation - Lydfiler meditation   

Meditation lydfiler 25,- pr. stk eller 125,- for 8 stk.


Klik på linket og lyt til : "Tid til en pause" på you tube https://www.youtube.com/watch?v=0jUr7P02MCs

1 Tid til en pause - Giv slip på det du lavede lige nu. 

2: Gåtur - sanse træning i naturen, da naturen er  i en værens tilstand.

3: Din drøm - Oplev din drøm, hvad dens værdi er og hvad der står i vejen for den. Del den op i delmål. 

4: Hovedrengøring i tankerne - Gennemgå din dag og nulstil/rens dig fra dagens oplevelser, så du er tilstede lige nu.

5: Accepter din krop - Oplev venlighed til din krop som den er og hvad den kan. Kan bruges ved ønske om øget sundhed og vægttab. 

6: Konflikt med dig selv - Har du sagt noget dumt og har negative tanker. Oplev hvad du kan gøre for at komme i balance igen. 

7: At heles - Giv dig selv en dyb indre rensning af dine energicenter, hvor du befrier dig fra smerter og ubehagelige tanker.

8: Vil gerne sove - Redskab til at afgrænse dig, så du kan hvile om dagen eller sove om natten.   


Et track: 25,- eller alle tracks: 125,- .Skriv til mig under "pris" hvilket track/tracks du ønsker. Mobilepay beløbet: 41417287. Jeg sender dig track/tracks via mail, som du downloader til din pc. Tracks er til eget brug. Jeg har copyright. Tracks varighed: mellem 4,5-13,5 min

5 coachings/clairvoyance forløb for spirituelt søgende

Målgruppe: Spirituelt søgende med selvværdsproblematikker, udfordringer i relationer og det at sortere i nogle af de sansninger du opfanger fra din krop, mennesker og universet. 


I forløbet starter vi med at meditere og derefter fortæller du hvad du udfordres i og dermed coaches du på dette. Du bliver mødt med accept af den du er lige nu og vokse indefra og ud. Udviklingen går i det tempo du er parat til. Jeg kommer ikke til at presse dig og give dig deadlines for hvornår du skal have mål indfriet. De udfordringer/test du møder, ser jeg som gaver du favner og åbner op i samarbejde med mig. Det er meget lettere at rumme dine udfordringer i det fælles rum end alene. Jeg bruger mine clairvoyante evner når du ønsker jeg giver dig råd om det jeg fornemmer. Du har ansvaret og du din frie vilje ift. at sortere det til og fra du oplever som giver genklang i dig som sandt. 5 sessioner for : 2300,- betalt den første gang.