Rikke Løh

Certificeret Yoga og meditations lærer, Lifecoach, Healer, Clairvoyant og Ergoterapeut    

Intuitions meditation og englekort 


Intuitions træning er for voksne, der gerne vil udvikle deres intuitive evner, så de lettere kan træffe de valg i livet, der er sande for dem. 


Du har prøvet at meditere tidligere.   

Du kan mærke energetisk energi jeg, og andre har.     

 

Du fortæller hvad du udfordres af og trækker orakelkort på det. Jeg stiller ind på din energi og dit orakelkort og du får de beskeder der kommer fra mine guidere.

  

Meditation, hvor jeg kontakter mine og dine vejledere til at samarbejde omkring energi healing til gruppen. Energien i rummet er opløftet, lys og venlig, hvilket gør, at du oplever mere klarhed over, hvilke veje du vil gå i livet. 


Intuition anvender de dygtigste erhversledere til, at sammensætte deres medarbejdere, så de yder deres bedste og trives. Det samme gør de dygtigste musikere, forfattere, kunstnere, dansere, yoga lærere, kokke, designere, opfindere, sælgere, terapeuter, skuespillere til at udføre deres arbejde. Det er helt naturligt, men noget der skal øves, ligesom et nyt job, sprog eller en sports præstation.  


Du kan bruge gruppen til et hyggeligt fællesskab, hvor der er plads til dig som du er. Du ønsker at udvikle dig intuitivt, sanse energi healing og søge indre balance med dig og din omverden.  

Udviklingen foregår i det tempo du og gruppen er parat til. Der kræves ingen øvning imellem sessionerne, men det er en fordel at meditere og motionere flere gange ugentligt, for at være så renset og klar som muligt.  


Så kom og få en kop te og lidt hyggesnak med andre, der har lyst til at udvikle deres intuition og nyde et venligt fællesskab.    


Hvor: Liljekonvallen 8, 7500 Holstebro. 


Kom i løst tøj og medbring tæppe. Jeg har måtte og yoga pølle at sidde på.  


Opstart tirsdag den 20/8 kl 17.15-18.40 - 8 uger frem. 

Opstart torsdag den 22/8 18.15-19.40 - 8 uger frem.


Pris: 995,- for et hold af 8 gange. 

Plads til max 5 deltagere. 


Tilmeld og betal på mobilepay 41417287, eller via jyske bank reg: 7590 konronr: 2485269.   

Mærk efter om dette kalder på dig... 

Event: Blid yoga, meditation og naturEvent: Blid yoga, meditation og natur - For alle. Samme program de 3 events.
 
Max 5 deltagere på hvert hold. 

Event: Onsdag den 12 juni kl 9.30-12.30 - pris: 332,- Holdet er fyldt op.
Event: Fredag den 14 juni kl 9.30-12.30 - pris 332,-  Få ledige pladser
Event: Fredag den 21 juni kl 15.30-18.30 - pris 332,- Få ledige pladser.

Natur øvelser hvor du bruger dine sanser til at forenes med naturen. De øvelser vi laver kan du anvende på dine egne ture i naturen. Øvelserne giver energi og ro i tankerne.  

Lette gentagne øvelser til et kraftfuldt åndedræt, der løfter dit humør og renser dig fri fra negative tanker og spændinger. Balance øvelser, der træner din fysiske og psykiske balance stabil. Stræk der giver dig forbundethed med dig selv. Chanting der træning din koncentration omkring en ting. Energi healing via guidet meditation og lyde fra klangskål.  

Vi er udenfor trods regn/blæst så hav tøj med til vejret. Er det solskin praktiserer vi yoga udenfor, ellers er vi indenfor. 

Pause med hyggesnak over en kop te/kaffe, samt frugt og nødder. 

Hav ude sko og tøj med.
Medbring tæppe, trøje og gerne en måtte hvis du har, - ellers har jeg en du kan låne.

Det bliver hyggelige timer sammen med andre, der kan lide fri bevægelse, meditation og natur. Ingen præstation - eventet er for alle. 

Tilmeld inden den 2/6 til mig på mobil 41417287. Pris: 332,- for et event, via mobilepay 41417287, eller kontant til mig inden den 2/6... eller jeg sender en faktura til dig på din mail og du betaler via din bank. 

Hvor: Liljekonvallen 8, 7500 Holstebro