Rikke Løh

Certificeret Yoga og meditations lærer, Lifecoach, Healer, Clairvoyant og Ergoterapeut    

Mindfulness Meditation lydfiler 25,- pr. stk eller 125,- for 8


Klik på linket og lyt til : "Tid til en pause" på you tube https://www.youtube.com/watch?v=0jUr7P02MCs


1 Tid til en pause - Giv slip på det du lavede lige nu. 


2: Gåtur - sanse træning i naturen, da naturen er  i en værens tilstand.


3: Din drøm - Oplev din drøm, hvad dens værdi er og hvad der står i vejen for den. Del den op i delmål. 


4: Hovedrengøring i tankerne - Gennemgå din dag og nulstil/rens dig fra dagens oplevelser, så du er tilstede lige nu.


5: Accepter din krop - Oplev venlighed til din krop som den er og hvad den kan. Kan bruges ved ønske om øget sundhed og vægttab. 


6: Konflikt med dig selv - Har du sagt noget dumt og har negative tanker. Oplev hvad du kan gøre for at komme i balance igen. 


7: At heles - Giv dig selv en dyb indre rensning af dine energicenter, hvor du befrier dig fra smerter og ubehagelige tanker.


8: Vil gerne sove - Redskab til at afgrænse dig, så du kan hvile om dagen eller sove om natten.   


Et track: 25,- eller alle tracks: 125,- .Skriv til mig under "pris" hvilket track/tracks du ønsker. Mobilepay beløbet: 41417287. 

Jeg sender dig track/tracks via mail, som du downloader til din pc. 

Tracks er til eget brug. Jeg har copyright. 

Tracks varighed: mellem 4,5-13,5 min

Coaching og
Clairvoyante
beskeder  

Målgruppe: Lavt selvværd, særligt sensitive, udfordringer omkring job, vægt og relationer. 


Du kan enten blive udelukket coachet, som vil sige at jeg stiller dig spørgsmål og du finder svarene. 


Har du svært ved at finde svarene, bruger jeg clairvoyance til at tune ind på din energi og læse din energi, altså den du er indeni. Jeg kan også opfange de menneskers energier du taler om, fx din kollega mm. Jeg kan ikke se hvor du fx skal arbejde, men jeg kan fortælle dig hvordan du bedst fungerer i et arbejde/i et parforhold eller lignende med den energi, værdier og tilgang du har. 

 

Det er en helt almindelig afslappet samtale.  

Du bliver mødt med opbakning og accept af den du er lige nu. Du skal på ingen måder lave dig om. Det handler mere om at du lever udfra den du er og er sammen med de mennesker du er på bølgelængde med og giver slip eller går en bue udenom det er ikke tjener dig bedst.  


Jeg er tidligere af og til blevet mødt med kritik og fejl finderi, hvilket jeg oplever sænker mit selvværd. Jeg har gennem mange år tillært mig teknikker og selv videre udviklet teknikker der virker for mig, til at rense mig fra andres energier, få mig til at sige pyt og acceptere og til at give slip med tilgivelse. 


Jeg vil med glæde se dig som du er og give dig mulige teknikker til at opløse blokeringer, som du arbejder videre med imellem sessionerne. Du bliver ikke mester på en session, ligesom du ikke kan løbe et maraton ved en gangs træning. Du får en konkret teknik til din hverdag eller et mantra at gentage. Det kan også være fysiske øvelser til at rense dig eller Tankefelt terapi eller sensitive råd/værktøjer.